Bo billigt til leje i Herlev

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Herlev er i udvikling, og der er godt gang i byggeriet af nye lejligheder. På Propstep kan du allerede nu lægge billet ind på en bolig i et af de igangværende byggerier.

Hvad har Frimærket, Kastanien og, Den Grønne Fatning til fælles? Det lyder som starten på en dårlig joke, men det kan blive der, du bor de næste mange år af dit liv.

 

Bo ved naturen og byen

Herlev er med sine kun 11 km til Københavns centrum særdeles attraktivt for tilflyttere. Og holder du af nærhed til naturen, er Herlev også et godt valg. Her finder du nemlig både bynære og mere vilde naturområder næsten lige uden for døren.

Nyd f.eks.

  • Hjortespringkilen – et stort sammenhængende grønt areal
  • Smør- og Fedtmosen – med rester fra stenalderen
  • Sømosen – med rigt fugleliv, naturlegeplads og shelter
  • Kagsmosen – som i 1800-tallet havde militær strategisk betydning for København
  • 85 søer og vandhuller – fordelt rundt i hele kommunen med masser af liv

Der er mange gode grunde til at tusindvis af trækfugle vælger netop Herlevs natur som rasteplads. Måske er du tiltrukket af de samme naturværdier som trækfuglene?

 

Find lejebolig i Herlev

Læg især mærke til disse fire nybyggerier i Herlev:

  • Den Grønne Fatning med både ungdomsboliger og traditionelle lejligheder
  • Frimærket, som er tre bygninger af forskellig højde på den gamle posthusgrund
  • Kastanien med dejlige, moderne rækkehuse for både børnefamilier og seniorer
  • Herlev Bymidte, hvor butik, erhverv og bolig samles i én enhed

Alle disse boliger kan du få fat på gennem Propstep, der giver dig store fordele som lejer.

 

Boligsøgning i Herlev er gratis

På Propstep tager de ingen gebyrer af nogen slags fra dig, hvis du ønsker at leje en bolig i Herlev. I modsætning til mange andre boligportaler, er det Propsteps idé, at det skal være gratis for lejere at vise interesse for lejeboliger.

Det gælder både i Herlev og i de mange andre byggerier, som Propstep udlejer over hele landet.

 

Bo nyt i Herlev

Når du vælger at bo i en nybygget lejlighed eller leje et nybygget rækkehus, får du fornøjelsen af en bolig, som med sikkerhed fungerer. Der er intet slid fra tidligere beboere og ingen skjulte fejl og mangler.

Byggerierne er af moderne dansk kvalitet, og lever op til de nyeste miljø- og energikrav. Det betyder, at du får en ganske lille varmeregning, og det giver dig måske råd til at få en federe bolig inden for rammerne af dit budget.

 

Flyt ind nu eller senere

Nogle af boligerne i Herlev er klar til indflytning, mens andre stadig er under opførelse. Så du vælger selv, om du vil kigge efter et af de færdige rækkehuse eller en lejlighed, som først er klar om et stykke tid. På den måde placerer du dig præcis der i boligkøen, hvor du ønsker at være, nemlig forrest.

Så hvis Københavns nærmeste omegn står på din boligønskeliste, er det Propstep, du skal have fat i, så du kan sikre dig en af de moderne og velindrettede lejeboliger i Herlev.