Derfor bør du investere i efterisolering

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Isoleringen af et hus har stor betydning for både økonomi og indeklima – men det er selvfølgelig en investering i huset. Der er dog en masse umiddelbare fordele ved at investere i efterisolering. Læs med her og bliv klogere på, hvad du får ud af at investere i efterisolering.

 

Giver et sundt indeklima

Et hus med dårlig isolering kan have både kuldebroer og træk – og det vil være rigtig svært at skabe et godt indeklima med en konstant temperatur. Hvis du får efterisoleret huset, vil det skabe et bedre indeklima. Du vil ikke længere opleve træk og kulde indenfor – og du behøver ikke længere ty til striktrøjen og hjemmeskoene for at holde varmen i boligen. Der er dog mange flere fordele ved at forbedre indeklimaet. Du mindsker blandt andet risikoen for skimmelsvamp – og det kan blive en dyr fornøjelse i længden.

 

Kan mærkes på varmeregningen

Et hus med dårlig isolering bruger som minimum dobbelt så meget varme som et energieffektivt hus – og det er noget, der især viser sig på varmeregningen. Ved at efterisolere boligen vil du med det samme kunne mærke en betydelig besparelse på varmregningen – faktisk helt op til 50 %. Selvfølgelig er der også en udgift i forbindelse med efterisoleringen, men man siger faktisk, at man i løbet af nogle år vil kunne tjene investeringen hjem – og herefter er der kun ren besparelse tilbage.

 

Gør huset attraktivt for mulige købere

Efterisolering skaber ikke kun umiddelbare resultater for dig. Det er faktisk med til at gøre huset meget mere attraktivt for potentielle købere. En bedre isolering betyder nemlig, at dit hus får et bedre energimærke, og den lavere varmeregning er et super godt salgsargument over for potentielle købere. Det betyder nemlig, at de ikke selv skal ud og investere i dette, når de vælger at købe huset.

 

Vil du vide mere for fordelene ved efterisolering, så kan du læse meget mere her: https://cawobyg.dk/isolering/.