Derfor er et pillefyr det rigtige valg

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du står og overvejer, om du skal anskaffe dig et pillefyr, så skal du helt sikkert læse med her. Vi har nemlig lavet al research for dig, og vi er nået frem til tre fordele ved at vælge et pillefyr frem for andre traditionelle varmekilder. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor et pillefyr er det rigtige valg for lige netop dig.

 

Hvis du gerne vil støtte miljøet…

Mange opvarmningsmetoder er ikke særlig miljøvenlige – det er dog ikke tilfældet med et pillefyr. Når du brænder træpiller af, opstår der så godt som ingen forurening. De gasser, der opstår, brændes nemlig også af på grund af den høje temperatur, som træpiller brænder ved. Du skal på den måde heller ikke være bange for, at du og din familie går rundt og indånder skadelige partikler.

 

Et pillefyr er den CO2-neutrale løsning, når vi taler opvarmning. Træpiller bidrager nemlig slet ikke til drivhuseffekten – og de har således heller ikke en CO2-afgift på sig.

 

Hvis du gerne vil spare penge…

Mange traditionelle opvarmningsmetoder er generelt meget dyre – det samme kan dog ikke siges om pillefyret. Selvfølgelig er der en udgift, når man vælger at skifte til et pillefyr og der er selvfølgelig også udgifter til træpiller, men alligevel kan du forvente at spare mange penge på varmeregningen.

 

Hvis du f.eks. skifter fra gas- eller oliefyr, kan du spare helt op til 60 procent på din varmeregning, imens et skifte fra elvarme kan give dig en besparelse på helt op til 70 procent. Det bliver til mange penge i løbet af et år – penge, som du kan bruge på din familie i stedet for. Måske får I endda råd til en ekstra lille ferie. Find billige træpiller til dit pillefyr her https://egholmbio.dk/traepiller/.

 

Hvis du enten har et nyt eller ældre hus…

Nogle opvarmningsmetoder kræver f.eks. genisolering eller andre optimeringer af huset, specielt ældre huse, før de kan lade sig installere – og mange energivenlige varmeløsninger egner sig generelt kun til nyere huse. Det skal du dog ikke tænke på, hvis du vil skifte til et pillefyr. Det kan nemlig benyttes i både ældre og nyere huse, helt uden at der skal opgraderes andre steder i boligen.

 

Er det på tide at skifte til en billige opvarmningsløsning – og er du blevet overbevist om at et pillefyr er det rigtige valg? Så er der vist ikke flere undskyldninger. Få bestilt det pillefyr allerede i dag!