Få en varmepumpe på abonnement

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der kan være mange gode grunde til at få installeret en varmepumpe i dit hjem. Det kan være, at dit hus på nuværende tidspunkt er opvarmet med en dyr varmekilde som et oliefyr eller lignende. Det kan også være, at det er sommerhuset, der er opvarmet af en elradiator. En varmepumpe er en billig opvarmningskilde, især hvis der er tale om huse i en almindelig størrelse. Er der tale om en meget stor bolig, kan en enkelt varmepumpe i visse tilfælde være utilstrækkelig.

Går du og overvejer at få en varmepumpe installeret, mens synes måske det lidt mange penge at skulle bruge på installation, så findes der en løsning, der gør udgiften lige mere spiselig. Det er nemlig muligt at købe en varmepumpe på abonnement, det kan du læse mere om her. 

Det koster langt under 8000 kroner at komme i gang, hvilket er inkl varmepumpen og installationen. Efterfølgende betaler man så abonnement, hvilket betyder, at alle udgifter der måtte være er inkluderet. Du skal altså ikke gå og frygte for, at pumpen skulle gå i stykker eller lignende, da dette er en del af prisen.

Husk at en varmepumpe også kan køle

Selvom det måske ikke lige ligger i ordet VARMEpumpe, så fungerer en varmepumpe også som aircondition, og kan køle et rum ned. Derfor er de også meget populære i sommerhuse, hvor man jo i sagens natur typisk opholder sig om sommeren, hvor det er (hvis vi er heldige) varmt. Sommerhuse har tit den ting tilfælles, at de ikke er så godt isoleret. Det betyder både, at de kan blive meget kolde om vinteren og meget kolde om sommeren. Her en en varmepumpe en rigtig god ide. Det kan være dyrt at varme op med en elradiator, og det kan mildest talt være svært at køle det ned alene ved at åbne vinduerne.

Bruger man eksempelvis sit sommerhus til udlejning, er det noget som mange lejere til sætte pris på, hvilket vil gøre det mere attraktivt. De penge som det koster at få installeres, kan trækkes fra i håndværkerfradrag.