Få det maximale ud af din lille lejlighed

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du bor i det indre København eller en anden storby, så ved du helt sikkert, hvad det vil sige at leve på lidt plads. I nogle lejligheder i København er det til tider en kunst at kunne leve der, fordi pladsen virkelig er sparet væk. Er du et af de mennesker, der bor i en sådan lejlighed, og kunne du godt tænke dig at få mest muligt ud af pladsen i din lejlighed? Ved du ikke helt, hvad der er bedst at gøre, så se med i denne lille guide.  

Anskaf dig en sovesofa

En sofesofa er både smart udseendemæssigt, men også praktisk, fordi den kan foldes sammen og bruges som en sofa om dagen, mens den kan slåes sammen og benyttes som seng om natten. Så hvis du for eksempel bor i en et -værelses lejlighed, så er en sofesofa et super smart valg, se nogle af de smarteste på sengezonen.dk. Men en sofesofa kan du lave dit soveværelse om til en stue om dagen, og det vil blive meget nemmere for dig at bo på værelset. På den måde kan du måske placere et sofabord ved siden af sovesofaen, som du med fordel også kan bruge til at spise på, hvis du ikke lige føler, der er plads til at mase et spisebord ind også.    

Gem overflødige ting i skabe

I et hjem kan ting nemt hobe sig op og især i et hjem, der ikke er særlig stort. Alle de små ting, du bruger i hverdagen kan nemt komme til at virke som et stort rod oppe i hovedet. Hvor skal man lige placere alle tingene, så det ikke roder? Det bedste man kan gøre, er at proppe alle tingene i skuffer og skabe, det vil altså sige tillukkede områder, så du på en måde undgår at skulle gå og kigge på de forskellige ting i din hverdag. På den måde kan du på en måde gemme dem væk.  

Giv lejligheden charme med nips og planter

Selvom der ikke er meget plads i dit hjem, så er der altid plads til pynteting. Uden pynteting, så vil dit hjem aldrig få den karakter og den personlighed, man har brug for, for at kunne føle sig hjemme i sit hjem. Så find ud af, hvordan du gerne vil charme dit hjem og med hvad. Tænk over, hvilke farver og hvilken stil du kan lide og sørg for at holde dine pyntegenstande inden for en genre, så det ikke kommer til at synes mere som et rod end pynt.