Få styr på hjemmekontoret

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Da covid gjorde sit indtog for godt et halvt år, var der mange der pludselig skulle vænne sig til at hjemmearbejde, blev en del af arbejdslivet. Mange hundrede tusinde danskere har gennem kortere eller længere tid arbejdet hjemmefra, for at få corona virussen under kontrol og ikke sprede smitte. Der er mange både medarbejdere og arbejdsgivere, de har fået øjnene op for de muligheder der ligger i at arbejde hjemmefra. For der er mange opgaver der nemt kan klares hjemmefra, og der kan være både tid og penge at spare ved det.

Det sætter naturligvis også nogle helt nye krav til vores hjemmekontorer, der dermed bliver vores arbejdspladser. For mens man godt godt kan sidde ved køkkenbordet med sin bærbare computer i nogle dage, så er man nødt til at tage det lidt mere alvorligt, når det begynder at være over længere tid. De fleste er nok enige om, at der kommer en anden bølge, og der vil dermed sandsynligvis være mange, der igen bliver sendt hjem i løbet af efteråret.

To ting du bør investere i

Hvordan du indretter dit hjemmekontor, kommer naturligvis meget an på, hvad der er muligt. Hvis du ikke har et ekstra rum til det, kan det være svært at gøre så meget. Men hvis du har, så er der især to ting som du bør investere i. Et hæve sænkebord og en god kontorstol, begge dele kan findes her.  Det behøver ikke koste en formue, og man kan sagtens få det til ganske få tusinde kroner.

Forventer du at komme til at have en del hjemmearbejde i fremtiden, kan du i mange tilfælde få din arbejdsplads til at betale helt eller delvist, da det er en udgift der på sin vis blive pålagt dig. Der findes også muligheder for at købe møbler gennem den såkaldte bruttolånsordning, hvilket du kan læse mere om her.