Forlæng levetiden af dit tage med understrygning

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er dit tag ved at være slidt? Hvis det kan ses udenpå, så er det med garanti lige så slemt indeni også. Alle tag kræver vedligeholdelse, og med understrygning er du helt sikker på, at de tag kan holde i mange år frem. Du forlænger nemlig levetiden af dit tag og får repareret utætheder.

Mange huse er bygget op med plast i undertaget. Dette begynder at mørne med tiden og kan derfor blive utæt. Hvis dette er tilfældet hjemme hos dig, så bør du overveje at investere i understrygning. De fleste huse bygget i 1970’erne og 1980’erne har et dårligt undertag, der er lavet af plastik. Disse undertage har det ikke for godt i dag, da plastik ikke kan tåle de store temperatursvingninger, vi har i Danmark og solens ultraviolette stråler.

Det er vigtigt at få repareret sig tag i tide, og dette starter med at få tjekket tagets alder, da det er med til at fortælle, hvorvidt det kan betale sig at reparere yderligere på det. Levetiden afhænger ikke blot af selve tagdækningen, men også af hvilken tilstand undertaget er i.

Understrygning er også fornuftigt at gøre brug af i nybyggeri, da man sikrer sit hjem mod slagregn og fygesne på loftet. Så hvis ikke dit tag er for gammelt, så kan det alligevel være en god idé at investere i. Du finder her hjælp til understrygning.

Sådan foretages en understrygning

Ved understrygning bliver loftet lavet indefra. Det første, der bliver gjort, er at fjerne gammel og revnet understrygning. Derefter skal alle de områder der skal fuges forvandes, og først herefter sker selve understrygningen. Fugemassen, der bruges til understrygning, har alle de samme gode egenskaber, som den fugemasse, der bliver brugt til overstrygning. Fugemassen har en meget lang holdbarhed og beskytter selvfølgelig mod indtrængning af regn og sne.

Understrygning er altså en rigtig god investering, hvis ikke du ønsker at smide en masse penge i et nyt tag. Du øger også værdien af din husstand ved at være god ved dit tag. Tagets holdbarhed er tit en stor faktor indenfor boligkøb og boligmarkedet.

Så hvis du går og overvejer at få gjort noget ved taget, så vil du med garanti ikke fortryde at få lavet en understrygning.