Indret det perfekte badeværelse

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Går du med tanker om at renovere dit badeværelse? Eller er du nybygger og skal indrette husets badeværelse? Uanset hvad er du landet det rette sted. Herunder får du nemlig nogle gode ideer til, hvordan du indretter det perfekte badeværelse.

  • Gulv- og vægbeklædning:

Det er vigtigt at vælge en god gulv- og vægbeklædning til husets vådrum. På den måde undgår du råd og svamp i rummet. Til badeværelset er klinker en ideel løsning. Klinker tåler nemlig fugt og vand. Der findes et hav af forskellige slags klinker som passer til både gulve og vægge. Vælg f.eks. to forskellige slags klinker til badeværelset for et levende udseende. F.eks. en bred klinke i en neutral farve til gulvet og en smal, farverig klinke til væggene. Kun din fantasi sætter grænser.

  • Badeværelsets vvs-installationer:

Når du skal vælge armatur til håndvasken og brusekabinen, er det en god ide at vælge et praktisk armatur som kan betjenes af alle husets beboere. Heldigvis bugner butikkerne med flotte, stilfulde armaturer som tilmed er praktiske. Find din favorit som passer til din indretningsstil.

Vil du være sikker på at badeværelsets vvs-installationer bliver monteret korrekt? Så kontakt din lokale vvs’er i Køge og få en snak om gode løsning til dit badeværelse.

  • Tilbehør og pynt til badeværelset:

Badeværelset behøver bestemt ikke at være kedelig og upyntet, bare fordi det er et praktisk rum. Faktisk kan badeværelset nemt komme til at ose af hygge og velvære, hvis blot du tilfører rummet de rette genstande. Alt efter størrelsen på dit badeværelse kan du placere en vaskebænk ved en af væggene. På vaskebænken kan du sætte et par lysestager, en blomst og måske lægge nogle sten fra strandturen. Ligeledes kan du købe badeforhæng og håndklæder i afdæmpede farver for en afslappet stemning. Er du mere til farver? Så køb et farverigt badeforhæng og håndklæder i forskellige farver for et legende udseende.