Overvejer i en hjemmebiograf?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er mange der har oplevet glæden ved at flytte fra lejlighed og til et hus, og pludselig have et ekstra rum, man ikke helt ved hvad man skal bruge til. Det kan være, at der ikke er kommet børn endnu, og at der er masser af plads til at udleve nogle af sine boligdrømme. Der er mange (nok især mænd), der har drømt om at have en rigtig hjemmebiograf/mandehule, hvor der kan ses film, fodbold og den slags.

Hvad skal du bruge til en hjemmebiograf?

Man kan naturligvis godt vælge blot at købe en sofa, nogle persienner og en stor fladskærm, og de kan da også fås i en størrelse, hvor det giver mening. Det bliver dog aldrig den helt rigtige oplevelse, før du har et lærred at vise film og fodbold på. Der er bare ikke den samme fornemmelse ved at kigge på en skærm, som der er med et lærred og 100 tommer.

Invester i en god projektor, og lad vær med at lade dig forblænde af alt for gode tilbud, for hvis projektoren ikke er i orden, bliver du aldrig rigtig glad for det. Til gengæld kan du spare penge på lærredet, hvis du tænker i lidt alternative baner. I stedet for at betale 3-4000 kroner for et filmlærred, kan du nemlig lige så godt bruge et mørklægningsgardin, der har den samme effekt med en belægning på den ene side. På denne måde kan du også helt selv få lov til at bestemme størrelse, hvis du eksempelvis bestiller her

En sofa er god at sidde i, men det er ikke den rigtige biograf fornemmelse, så vi anbefaler klart at du investere i nogle gode stole, så slipper du også for at du komme til at ligge ned og falde i søvn. På DBA, guloggratis og den slags steder, kan du desuden ofte købe bruge biografstole, men lad os også bare være ærlige – de er flottere og mere dekorative, end de rent faktisk er gode at sidde i.