Sådan får du en lys og indbydende bolig

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Din bolig kan hurtig komme til at føles mørk og tung, hvis du har en masse små rum, som kan være svære at få lys ind i. Heldigvis findes der nogle tips til, hvordan du kan sørge for, at din bolig ser lys og indbydende ud til enhver tid.

Få vinduerne på plads

Den bedste måde at få lys ind i et værelse er selvfølgelig ved hjælp af dagslys udefra gennem vinduer. Hvis værelset ikke allerede har et vindue, bør du overveje at få sat et ind, da det vil skabe mere lys og få rummet til at føles større. Det kan også være, at det er ved at være tid til, at der skal nye vinduer i hele boligen På den måde får boligen et nyt udtryk, hvilket også kan være med til at få det enkelte værelse til at se mere indbydende ud.

Mal væggene

En anden måde at få værelset til at synes større og mere rummeligt er ved at male væggene. Her er det ikke lige meget, hvilken farve du vælger, da mørke farver har en tildens til at få et rum til at føles mindre, mens lyse farver får rummet til at føles større. Det vil naturligvis være oplagt at male væggene hvide for at opnå en lys og indbydende bolig, men du også prøve en sandfarvet, en lysegrå eller andre lyse og neutrale farver, som kan skabe lidt spil og personlighed i din bolig.

Skift lamperne ud

Når solen ikke lige står højt på himlen, er det ikke nok med vinduer for at få lys nok i boligen. Derfor bør du overveje, hvilke lamper du har i boligen. Sørg for at have en loftslampe, som kan lyse godt op i rummet og sørg også for at have andre små lamper rundt omkring i krogene, så der skabes dimension i rummet.