Sådan gør du din bolig mere klimavenlig

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du en af dem der gerne vil gøre en indsats for klimaet? Så kan du med fordel starte med din bolig. Der findes nemlig mange gode løsninger, hvormed du kan gøre din bolig klimavenlig.

Klima er nemlig et vigtigt emne for tiden, og det er ikke uden grund. Herunder får du nogle bud på, hvordan du gør din bolig mere klimavenlig.

  • Undersøg husets varmekilder

Hvordan bliver dit hus opvarmet? Er det med et oliefyr? Du kan overveje at få udskiftet dit oliefyr til en klimavenlig løsning som f.eks. en varmepumpe eller naturgas. Det kan dog være en dyr investering at få udskiftet sit fyr. Derfor kan du med fordel starte med at undersøge mulighederne for en mere miljøvenlig fyringsolie. Hos Circle K kan du få leveret billig og miljøvenlig fyringsolie. Ved at udskifte din nuværende fyringsolie med en miljøvenlig olie, har du allerede taget et skridt i den rigtige retning. Ofte kan du også spare penge ved at skifte til en miljøvenlig fyringsolie. Undersøg dine muligheder og find den løsning der passer bedst til dig.

  • Utætheder i huset

Fyrer du for svalerne i dit hus? Mange huse har små revner i vinduer, ved døre og i husmuren. Det kan koste dyrt både på miljøfronten og for din pengepung. Siver varmen ud igennem sprækker og revner, bruger du ofte ekstra varme på at opvarme huset. Det koster unødig mange penge.

Gå en runde rundt om dit hus for at tjekke huset for revner og sprækker. Det kan godt betale sig at reparere revner og sprækker eller eventuel udskifte gamle ruder og døre.

  • Brug et klimavenligt energiselskab

Hvilket energiselskab bruger du i dag? Undersøg om dit energiselskab leverer strøm fra vedvarende kilder. Gør de ikke det, findes der et stort udvalg af energiselskaber på markedet, hvor strømmen primært bliver produceret af vedvarende energikilder f.eks. vindenergi.