Sådan indretter du en hyggelig stue

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du nybygger og skal til at indrette stuen? Eller trænger din stue blot til en makeover? Uanset hvad er der god grund til at læse med her, hvor du får gode råd og tips til, hvordan du indretter en hyggelig stue. Stuen må gerne ose af hygge og varme, så dig og din familie kan have mange hyggelige stunder i stuen.

Sofa eller lænestole?

Er du mest til en sofa, hvor du kan slænge dig? Eller er du mere til en god, komfortabel lænestol? Hos Ilva finder du både skønne og stilfulde sofaer og lækre, bløde lænestole. Du kan også vælge at indrette stuen med begge dele, således at du både har en sofa og en lænestol.

Praktisk sofabord

Et sofabord er godt at have i stuen, så du kan sætte kaffekoppen fra dig. Samtidig giver sofabordet også bordplads til smukke pyntegenstande. Sofaborde findes i et hav af forskellige varianter. Store, små, aflange og runde. Find det sofabord som passer bedst til din indretningsstil og dit behov.

Skab hygge med et løst gulvtæppe

Et løst gulvtæppe under sofabordet eller henne i hjørnet giver stuen en hyggelig atmosfære. Vælg et gulvtæppe som passer til stuens øvrige møbler. Gulvtæpper fås i mange faconer og stilarter. Er du til marokkanske tæpper? Eller til klassiske, ensfarvede tæpper? Uanset hvad er det smukt at have et gulvtæppe liggende i stuen.

En god belysning

Til stuen kan det være hyggeligt med afdæmpet belysning som skaber en afslappet stemning. Pendlere eller loftslamper er ideelle til stuen, da de giver et godt og bredt lys. Samtidig kan loftslamper også være dekorative og dermed give stuen et særligt præg.

Som supplement til loftslamperne kan du sætte en eller to gulvlamper rundt om i stuen. Gulvlamper er nemme at flytte rundt på og giver et godt lys, hvis du f.eks. skal sidde og læse.