Sådan kan du gøre noget godt for din ryg med indretningen i dit hjem

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange danskere bøvler med smerter i rygregionen, helt fra nakken og ned til lænden. Det er forskelligt fra dansker til dansker, hvad der forsager disse smerter, og det varierer også imellem hvert tilfælde, om der overhovedet kan gøres noget ved det. Men har du nogle problemer med smerter i ryggen, kan du muligvis gøre noget for at forbedre det ved at tage nogle særlige forholdsregler i indretningen af din bolig, ligesom der er nogle flere ting, du kan tænke over, når du køber nye møbler.

Hold tingene i den rigtige højde

Når du arbejder i køkkenet, kan du hurtigt komme til både at bøje dig ned og strække dig op mange gange, hvis dine skuffer og skabe både er i bund og i top af køkkenet. Ved at sørge for at de vigtige genstande er i en god højde, hvor du hverken skal bukke eller strække dig alt for meget, kan du gøre noget godt for din ryg under madlavningen.

Vælg den rigtige seng

Det at sove forkert, særligt i en seng der ikke er god for din krop, er en af de ting, der kan have smertefulde konsekvenser for din ryg. For at få en ordentlig søvn skal du gerne bruge en del tid i sengen, og ligger du ikke ordentligt her, kan det give mange rygsmerter.

Hævesænkebord i kontoret til hjemmearbejde

Når du sidder derhjemme og arbejder, er det også vigtigt, at du har en ordentlig positur, og at du ikke sidder alt for foroverbøjet. De forudindstillede kontorborde passer ikke nødvendigvis til din krop og dens behov, og derfor er hævesænkeborde et noget bedre alternativ for dig. De giver dig muligheden for at indstille dit kontorbord, så det passer lige til din ryg – der er rigtig mange rygsmerter der kan undgås lige her!