4 veje til forandringer i dit hjem

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du nogensinde haft lyst til at lave helt om i dit hjem, men ikke vidst hvordan eller hvor du skulle starte? Egentlig kan du sagtens skabe store resultater ved at lave flere små ændringer. Det behøver ikke være noget totalt drastisk.

Få en stuk

Hvis du savner, at dit hjem får lidt mere stil og kant, kan du f.eks. få en stuk fra tapetforum i din stue eller soveværelse. Det vil give noget helt nyt til rummet. Generelt kan det give meget til et rum med nogle anderledes vægpaneler, fodlister, stuklister eller lign. De kan males i alle farver, så de passer ind til din indretning.

Nyt gulv

Dit valg af gulv kan ændre rigtig meget i et rum. Hvis du gerne vil skabe noget forandring, kunne du overveje, om det var ved gulvet, du skulle starte. Du kan f.eks. gå fra gulvtæppe til trægulv eller omvendt. Eller fra klinker til betongulv. Der er uanede muligheder, så det er bare at kaste sig ud i det. Det er både dit valg af materiale og farve, der kan ændre på stilen i dit hjem.

Nye møbler

Har du i mange år haft de samme møbler, er det måske på tide at udskifte nogle af dem, hvis du vil give dit hjem en kærlig hånd. Et par nye møbler hist og her vil kunne gøre meget. Du kan altid blande dem med nogle af dine gamle møbler, så det kommer til at se naturligt ud.

Maling kan klare alt

Stort set alt kan forandres med en klat maling. Du kan begynde at male både vægge, lofter, gulve, men også dine møbler. Der er stort set ingen begrænsninger, så længe du bruger den rette maling. En klat maling hist og her er en af de billigere løsninger til noget forandring.