Alt du skal vide om hulmursisolering

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange ældre huse har ikke hulmursisolering, og har derfor et stort varmetab gennem ydermurene. Hulmursisolering er nemt og billigt at få, og er tjent ind på 1-3 år.

Energiforbedringer i vores bolig hjælper vores økonomi, fordi vi sparer på varmeregningen, men samtidig sparer vi også på CO2-udslippet. Derfor er hulmursisolering godt for både din privatøkonomi og klimaet.

Derfor burde du hulmursisolere

Der er mange energirenoveringer du kan gøre ved din bolig, men hulmursisolering er en af de billigste og effektive energirenoveringer der er.

Fordele ved hulmursisolering:

  • Du sparer på varmeregningen

  • Du får bedre indeklima og komfort

  • Du skåner miljøet for CO2

  • Du forøger din boligs salgsværdi

  • Du forbedrer din boligs energimærke

  • Du tjener investeringen ind efter 1-3 år

Hvad skal du give for hulmursisolering?

Prisen afhænger selvfølgelig af størrelsen af den mur du skal have hulmursisoleret. Men det koster sådan cirka 10 – 35.000 kr., oftest et sted derimellem.

Det er også en god løsning, da det er hurtigt lavet, da det normalt kun tager en dag eller to, og fordi du får meget for pengene. Du kan altså se forskellen på varmeregningen med det samme. Samtidig med tjener du som sagt din investering hurtigt hjem igen, på ca. 1-3 år.

Hvis vi ser på et normalt dansk parcelhus fra 70’erne, som har en størrelse på 120m2. Det giver et hulmursareal på ca. 70m2, som koster ca. 15.000kr. Men det kommer også an på hvorhenne du bor, da arbejdslønnen er en stor variabel du skal tænke på. Så hvis du nor i hovedstaden er det ofte dyrere, end hvis du bor i en anden landsdel.

Sådan sikre du dig den bedste pris

Hvis du gerne vil sikre dig at du får den bedst mulige pris, så skal du blot følge linket her. Du får 3 uforpligtende tilbud, så du kan sikre dig at du får den bedste mulige pris for hulmursisolering.