Boligmoden anno 2017 leder tankerne sydpå

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

New Nordic-stilen har ikke været til at komme udenom i 2016, og det ser ud til, at det er en tendens, der ligeledes har fået sat sit bid i det nye år. Med New Nordic blev naturen hevet med ind i hjemmet, og de rå elementer fik en central plads inden for hjemmets fire vægge. Her er det skind, træ og de lyse farver, der virkelig tager opmærksomheden i de skandinaviske hjem.

New Nordic er dog også en stil, der efterhånden er ved at være en kende ensformig i al sin minimalisme. Vi savner udfordring. Derfor har modreaktionerne været mange, og de har længe ligget på lur i det fjerne.

Det kommer til udtryk i Scandinavian South-stilen, som leder tankerne sydpå med en mere modig indretningsstil, hvor der er fokus på de varme farver, velour, glas og metaller. Lad os være din tourguide, når den danske indretningsstil anno 2017 præsenteres. Som en safari til et fjernt land.

 

Flere gyldne elementer i de danske hjem

Ét af de elementer, vi kommer til at se meget mere til i 2017, er gyldne metaller som guld og messing. De er med til at danne et indtryk af velstand, ekstravagance og den sydlige varme, der højst sandsynligt bliver begyndelsen på en æra inden for boligindretningen, der har et mere dekadent og luksuriøst udtryk. Metalliske overflader vil pryde alt fra lamper, potteskjulere, sofaborde og meget mere.

Et eksempel på de metalliske, gyldne overflader findes på denne lampe fra Lampeguru.dk. Den hedder Vita Silvia Pendel — Kobber. Den koster 349,95 kr. + fragt, og du kan købe mange flere lamper her.

 

Der kommer knald på tekstilerne

Sidste år kunne vi i ethvert boligmagasin erfare, at velour stille og rolig er på vej ind i de danske hjem igen. Det er en tendens, der med garanti kommer til at fortsætte med stor succes i 2017. Især eksperimenterende brug af velour vil være noget, vi kommer til at se mere til; overdådige velourgardiner, enkelte velour-accessories, store, bløde lænestole i omfavnende velour og så videre. Det bliver i høj grad et stof, der kommer til at bryde med den indadvendte, nordiske minimalisme, der ellers har været kendetegnenede for  vores hjem de seneste år.

Hvilke tendenser, tror du, kommer til at dominere de kommende år?