Bor du med en rigtig drengerøv? Overrask ham med et spillerum

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

De fleste af os kender en rigtig drengerøv, uanset om det er en ung dreng, en granvoksen mand eller en rigtig drengepige, så kender vi alle en. Det er typen som elsker at konkurrere, se vilde aktion film og bruge tid sammen alle de andre drengerøve. Nogle gange kan det være svært at bo sammen med en rigtig drengerøv, hvis man ikke selv har de samme interesser, men det er bestemt også svært for drengerøven, da der ofte ikke er plads til hans eller hendes naturlige instinkt i den fine husholdning. Men hvis man ønsker at gøre en indsats for at glæde drengerøven eller drengepigen, så er spillerummet en fantastisk idé.

Bordfodbold og andre spil

Ethvert spillerum skal selvfølgelig have spillene i fokus, og derfor skal der selvfølgelig også være masser af dem. Nogen af dem har måske samlet støv på loftet, da de måske ikke har passet ind i indretningen, men nu når der er et spillerum, så er der et sted hvor de passer ind. Her skal der selvfølgelig være et bordfodboldbord, et dartspil, et bord til poker og måske et poolbord. Ønsker du at købe spil ind til drengerøven så kig her.  

Minibar

Til enhver spilleaften med drengene, skal der selvfølgelig også være plads til en øl eller to, og så skal man jo ikke rende ud i køkkenet hver gang. I stedet har man da selvfølgelig sin egen lille minibar eller et lille køleskab, så man altid har kolde øl og drinks klar, til når gutterne kommer. Så kan man også få den lille bartender drøm udlevet.

Plads til vennerne

Man kan selvfølgelig ikke få et helt lille klubhus, da det vil være lidt for meget plads at ofre på et spillerum. Men selvom man ikke kan få det hele, så skal der trods alt være plads til, at man kan have fire venner på besøg. Hvis man har en ubrugt kælder, kan det være den perfekte lokation til drengerøvens spillerum.