Det perfekte spejl på badeværelset

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Pladsen foran spejlet på badeværelset er et yndet sted for mange, selvom der kan være stor forskel på hvor mange minutter hver enkelt medlem af familien bruger. Ikke desto mindre er det en nødvendig med et spejl på badeværelset til tandbørstningen, barberingen og make-up-lægning.

Størrelsen betyder noget

Er I en familie med kun ét badeværelse, så gør jer selv den tjeneste at investere i et stort spejl. Et aflangt, horisontalt spejl, hvor der er plads til flere medlemmer af familien foran, er et must. Så kan far barbere sig, mens storebror sætter hår, lillesøster børster tænder og mor lægger læbestift. På den måde undgår I mange kampe om morgenen.

Spejle med indbygget lys

Når du alligevel skal ud og finde et nyt spejl, så kan vi varmt anbefale et spejl med indbygget lys. Mange fabrikanter er nemlig kommet på markedet med badeværelsesspejle med indbygget LED i kanten på spejlet. Det giver et eminent lys – og bedst af alt: der er ingen irriterende skygger i dit ansigt, når du skal helt tæt på spejlet for at lægge make-up eller plukke bryn. Med indbygget lys i spejlet skal du heller ikke ud og investere i lamper til at hænge op over spejlet og bekymre dig om irriterende ledninger, som du helst ikke vil se på. Du skal gå efter LED med en høj farvegengivelse, for at lyset ikke er koldt, blåligt og unaturligt. En tommelfingerregel er, at LED-pærer skal have en farvetemperatur på mellem 2700-3000 kelvin. Så er du sikret det smukkeste lys.

Gå efter den bedste kvalitet til den laveste pris

Loevschall er en dansk virksomhed med speciale i belysning. Loevschall har skabt serien af “Godhavn” badeværelsesspejle med integreret dæmpbar LED belysning i siderne. LED-pærerne i spejlet har markedets højeste farvegengivelse, så du er sikker på en naturlig gengivelse af dit spejlbillede. Spejlet fås i fire forskellige størrelser og til den allerbedste pris hos Lavprisvvs.dk. Du kan finde en rabatkode til Lavprisvvs.dk lige her.