Du skal også have den rigtige mode i din stil

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når det kommer til indretningen i dit hjem, så er du helt sikkert godt med. Du ved lige præcis hvilke ting det er der skal købes og hvilke ting der skal stilles frem og hvilke der skal væk når månederne eller årstiderne skifter. Du ved også lige præcis hvilke blomster det er der passer godt ind i din indretning på den givende årstid så farverne passer sammen og det giver en rigtig god dynamik.

Men har du også helt styr på stilen når det kommer til dig selv. Du kan nemlig have et nok så flot hjem, men hvis dit eget tøj eller udseende halter lidt bagefter, kan det være at du kommer til at skille dig lidt ud fra dit hjem. Derfor er det meget vigtigt at du også har styr på hvilke farver og hvilke stile i dit tøj du skal gå med på de bestemte tider af året.

Det kan sagtens være et meget stort projekt at skulle gennemgå ens garderobe for at se om der er noget der trænger til udskiftninger eller om man har til alle årstider. Oftest kan du nemlig heller ikke købe tøj til andre årstider end den du er i lige nu og derfor kan det godt tage op mod et år før der er helt styr på det. Men du kan jo sagtens lave en plan for hvad det er du skal købe når årstiderne kommer og dermed er du forberedt til hvad der skal købes ind fra din side. Hvis du kan vente til årstiderne, render ud og du dermed først næste år er klar kan du ovenikøbet også finde en masse ting på tilbud og spare penge

Når garderoben er klaret så kommer det til ting som tilbehør. Det skifter ikke så ofte og derfor hvis du kan sætte dig ind i den nuværende brillemode, så er du nok kommet langt hvis du går med briller.