Ejendomsservice dækker rigtig mange opgaver

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Derfor skal du gøre brug af ejendomsservice

Ejendomsservice kan defineres som daglige og regelmæssige opgaver, der gør at en ejendom og dennes fællesarealer vedligeholdes. Ejendomsservice består således at en vicevært, som tager sig af alverdens opgaver i forbindelse med vedligeholdelse af ejendommen og dens fællesarealer. Det kan være opgaver som rengøring, vinduespudsning, snerydning samt vedligeholdelse af haver og gårdspladser og andre fællesarealer ved blandt andet græsslåning, hækklipning og lignende opgaver. Her er blot nogle få grunde til, hvorfor du bør gøre brug af ejendomsservice.

Ejendomsservice kan indeholde så lidt eller så meget, som du ønsker, men kan i bund og grund bestå af alt fra sæsonbestemte opgaver som hækklipning, græsslåning og snerydning og saltning til mere regelmæssige opgaver som vinduespudsning, trappevask, fejning, lugning af ukrudt samt storskrald og skakttømning. Det er op til dig at bestemme, hvad du vil have viceværten til at stå for. Ejendomsservice kan også stå til rådighed ved akutte problemer med for eksempel fugtskader, skimmelsvamp eller brand, og kan derfor også agere som skadeservice ved både mindre og større skader.

Ejendomsservice handler ikke kun om at få lavet et stykke arbejde og så smutte igen. Det handler i høj grad om at stå til rådighed ved akutte problemer døgnet rundt. Det kan være problemer som for eksempel skimmelsvamp, fugt eller andre vandproblemer eller større skader som for eksempel brand eller hærværk. Ejendomsservice står altid til rådighed og kan hjælpe med alt fra små til store opgaver.

Andelsboligforeninger og almindelige boligforeninger får ikke én og samme løsning uanset størrelse, antal af beboere og antal af opgaver. Der tages ved udarbejdelse af en ejendomsserviceaftale højde for både størrelse, antallet af beboere samt ønsker til opgaver og det er derfor tale om en skræddersyet aftale – også selvom ejendomsserviceaftalen ønskes af andre end boligforeninger som for eksempel erhvervsvirksomheder og den offentlige sektor.

Ejendomsservice består af en fast aftale omkring et bestemt antal opgaver, som gøres regelmæssigt. Det er derfor altid klart, hvornår visse opgaver klares – imens andre mere sæsonbestemte opgaver kan hentes efter behov. Der er her blandt andet tale om snerydning og saltning samt muligvis ekstra græsslåning om sommeren. Der er således tale om en fast plan med mulighed for tilkaldelse ved akutte problemer eller opgaver.