Få en helt ny type belysning med LED bånd

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

LED bånd er noget af det nyeste indenfor belysning til både ude og inde. De fleksible strips har en bagside med 3M tape, der kan klistre til alle rene overflader. Det er meget nemt at montere LED strips, og du kan gøre det hvor som helst. Også de steder, hvor det er svært at montere almindelige pærer eller spots.

Sådan bruger du LED-bånd

LED bånd købes i ruller á 5 meter og kan klippes af med en almindelig køkkensaks til den ønskede længde. LED-bånd bruger 12V eller 24V transformer (afhængig af type), og du kan tilkøbe en fjernbetjening til de fleste LED bånd. Hvis du gerne vil skabe et sjovt og overraskende lys, kan du købe LED-bånd i alle regnbuens farver, som kan lave løbelys, strobelys og mange andre effekter. Hvis du er mere til den klassiske varme belysning, fåes LED bånd også i helt almindelig varm hvid med 3000 Kelvin. Fjernbetjeningen giver mulighed for at skifte imellem indstillingerne. Ønsker du ikke flerfarvet bånd eller dæmpbar belysning, behøver du ikke at købe en fjernbetjening. Du kan købe LED strips og alt inden for tilbehør lige her.

Kun fantasien sætter grænser

Belysningen er smart at bruge de steder i boligen, hvor du ikke kan installere andet lys. Det er fx under køkkenskabe eller ved køkkensoklerne, i skabe og skuffer eller som en ekstra sikkerhed ved trappen, hvor det kan sættes under gelænderet eller på trappeforkanterne. Man kan også installere LED-bånd som ekstra lys i varevognen, cykelskuret, på terrassen eller som stemningsfuldt pynt rundt i gesimsen på huset ved juletid. Kort sagt kan du bruge LED-bånd alle steder, hvor du mangler belysning, indendørs såvel som udendørs, uden at skulle tilkalde en elinstallatør. Hvis du vil bruge LED belysningen udendørs, skal du blot huske at købe den vandtætte slags.