Få hele familien til bords

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er snart juleaften og tid til mange skønne stunder omkring bordet med familien. Når spisestuebordet er dækket med lækker julemad, stearinlysene er tændt og julegaverne venter under juletræet, så ved vi, at det endelig er jul igen.

Lad gæsterne hjælpe med maden

Før vi når til selveste juleaften, hvor vi endelig kan sænke skuldrene og nyde, at vi nåede det hele, så er der mange ting, vi skal have tjek på. Indkøb, julegaver, julepynt og antal gæster juleaften og til familiens traditionelle julefrokost 2. juledag. Men du kan gøre det lidt rarere for dig ved at uddelegere nogle af de mange detaljer til gæsterne. Julefrokosten kan sagtens være et sammenskudsgilde, hvor alle tager en varm eller kold ret med som tilbehør til rugbrødet. Og juleaften kan du lade andre stå for mandelgaven, risalamanden eller konfekten til kaffen.

En julegave til dig selv?

Når der er styr på alle detaljerne, kan du koncentrere sig om de overordnede linjer. For det at lægge hus til en juleaften eller julefrokost kræver jo også noget forberedelse. Du skal for det første være sikker på, at du har plads til alle gæsterne omkring bordet. Har du stole nok, og kan bordet trækkes ud? Hvis du mangler plads til hele familien, kan det være i år, at I skal give jer selv nye spisestue møbler i julegave.

Spisebordet til den store familie

Hos Davidsenshop.dk kan du finde spisebordsæt med 8 medfølgende stole. Hertil kan du købe to ekstra stole, som kan placeres for bordenderne. Du kan også købe et spisebord med tillægsplader eller med butterflyudtræk, som kan forlænges til den helt store familiesammenkomst. En tredje mulighed er at købe et spisebord til en billig pris, som du kan bruge som et ekstra tilstødende bord, når der kommer mange gæster. Stolene kan du også finde hos Davidsen. Flere af stolene koster kun 100-200 kr., så der er mange penge at spare her, især hvis du skal bruge mange stole.