Får du penge tilbage i skat? Brug dem fornuftigt

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det tyvstartede godt nok allerede i weekenden, men fra i mandags kunne alle så se om de fik penge tilbage i Skat. For langt de fleste var det tilfældet, og dem der fik penge tilbage, fik generelt flere penge tilbage end tidligere. Der er derfor rigtig mange, der kan se frem til at få lidt penge ind på bankkontoen i starten af april.Der er naturligvis mange, der har helt styr på deres årsopgørelser, hvor intet kommet som en overraskelse. Men for rigtig mange, er det nogle penge, som de ikke havde forventet det kommer ind på kontoen

Hvad skal DU bruge pengene til?

Når man får nogle ekstra penge, er der ikke overraskende mange af os, der vælger at bruge dem på noget lækker til os selv, til boligen eller måske til en rejse, alt efter hvor meget der kom tilbage.

Her kommer et godt råd – det er ikke det sjoveste, det ved vi godt, men det er et meget fornuftigt et af slagsen. I stedet for at købe noget der hurtigt forgår, eller som du egentlig ikke har brug for, kan det nemlig være en rigtig god ide at bruge pengene på at gøre noget ved huset, som du ikke har fået gjort.

Det kan være at du har et tag der burde blive renset, et vindue der egentlig skulle skiftes, eller en lås der med fordel kunne skiftes. Tag kontakt til en lokal håndværker, få et tilbud på det du skal have lavet, og hold det op mod din restskat og se hvordan det harmonerer. Det er ikke de sjoveste penge, at skulle bruge, men det er langt sjovere at bruge penge på de nødvendige ting, når man ikke kan mærke, at man skal have dem op af lommen.

Samtidig kan du få håndværkerfradrag for langt det fleste ydelser, hvilket betyder, at du også får penge tilbage næste år.