Find ud af hvad dansk design er

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange ting kan man sige om dansk design og en af de ting man kan sige er, at det efterhånden er en stor eksportvare på linje med mange andre varer og produkter, som Danmark hvert år eksporterer til andre lande. For hele konceptet omkring dansk design er efterhånden blevet så stort et varemærke, at man kan føle, at det er noget af det, som vi er mest kendt for.

Dansk design er alle vegne

Begynder man først at lægge mærke til det kan man ikke undgå at se, hvordan danske design er til stede mange forskellige steder. Blandt andet gælder det, at man i film meget ofte kan se dansk design i forskellige former. Især gælder det, at man i både helt store produktioner inden for film og serier har stole, som er lavet af dansk design. Det, som gør, at man ikke er i tvivl om, at det er dansk design er deres stilrenhed, som er uovertruffen og som er hele essensen af dansk design.

Kendte lamper er ofte dansk design

Det er dog ikke kun stole, som meget ofte er dansk design for det kan ofte være lamper, som ligeledes er kendetegnet ved at have stemplet dansk design på sig. Her i landet er der mange store og kendte designere, som har lavet diverse lamper, som man kan se i både de kendtes hjem og på film og i mange forskellige serier.

Det er især den klassiske pendel, som er meget udbredt mange forskellige steder. Og ofte er det faktisk ikke kun en pendel, som man bruger når det kommer til dansk design. For mange vælger at have adskillige pendeller hængende, da det kan gøre, at man på den måde får det hele til at se lidt mere spændende ud. Og så kan man sagtens have to af denne type lampe da det danske deisgn er så stilrent, at det ikke er et problem. For normalt har en pendel fra dansk design en meget diskret farve og det er med til at gøre, at man sagtens kan have mere end en pendel hængende.