Giv din stue nyt liv

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du træt af at se på det samme igen og igen, og vil du gerne snart skabe noget forandring i dit hjem? Et sted du kunne starte, er med en forandring i stuen. Her har du mulighed for at lave mange ting om, som tilsammen vil kunne gøre din stue helt fornyet.

Klargøring til forandringerne

Inden du går i gang, er det en god idé at tage en runde i stuen, for at se, om der ikke er noget, der skal smides ud eller gives væk. Start med at saml alle de ting, du har kigget længe nok på og som trænger til et nyt hjem. Fjern alt det overskydende og få gjort hovedrent inden du starter projekt ”ny stue”. Allerede her er der nok sket en lille forandring.

Brainstorming og shopping

Når først du har gjort din stue klar til en lille forvandling, kan du sætte dig ned og brainstorme. Hvilke farver er du vild med? Hvad er dit budget? Hvor meget skal skiftes ud? Skal du bare ud og shoppe lidt fine småting hist og her, eller er du ude i et lidt større projekt som f.eks. at lægge helt nyt gulv. Hvad end det er et gulvtæppe eller trægulv, kan det med årene godt komme til at se rigtig øv ud. Derfor kunne du f.eks. skifte det ud med et helt nyt parketgulv fra Moland. Hvis ikke du er til store forandringer, er det bare med at komme ud og shoppe. Du kan opfriske din stue og give helt nyt liv med nye sofapuder, et sødt tæppe, nye billeder til væggene, farverige vaser mm.

De sidste detaljer

Efter din shoppetur, hvor du har købt en masse fine ting i alle dine yndlingsfarver, er det bare med at få det placeret rundt i stuen, så det bliver kombineret med dine gamle ting.