Giv dit hus’ facade en opfriskning

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du i humør til at give din bolig nyt liv? Er du træt af at se på det samme igen og igen? Så er det måske tiden til en opfriskning af dit hus. Et godt sted at starte er med husets facade. Det er et af de steder, der er let at glemme, men som virkelig kan gøre en forskel.

Lav forandring med en klat maling

Vil du have en enkel løsning til en stor forandring, så køb noget maling og begynd at mal dit hus. En klat maling kan gøre en virkelig stor forandring, og du vil helt sikkert blive glad for det. Så længe det er godt vejr, er det også et rigtig hyggeligt sommerprojekt, hvor hele familien faktisk kan hjælpe til. Det er noget, der er nemt at gå til, hvis ikke du er til de helt store projekter.

Algebehandling

I takt med, at et hus bliver ældre, vil facaden også komme til at se mere og mere slidt ud. Dette kan bl.a. skyldes alger og skidt på både mure, tag og terrasser. En algebehandling ville gøre, at huset nærmest kommer til at se helt nyt ud. Du vil blive overrasket over, hvor meget sådan en behandling faktisk kan gøre. Hvis du ønsker en algebehandling, kan du f.eks. kontakte din lokale skadeservice. Pro industri & skadeservice – læs mere her.

Lav ny forhave

Kan du bedre lide at bruge tiden i haven? Er du vild med at plante blomster, og med at gå og tage tingene i dit eget tempo? Så kan du bruge tiden på at anlægge ny forhave. Ryd hele forhaven for skidt, ukrudt, blade og den slags. Find nogle fine blomster og krukker, som kan pynte. Anlæg eventuelt ny terrasse, hvor din morgenkaffe kan nydes om sommeren.

Især hvis du gør flere af disse ting, vil dit hus’ facade virkelig blive forandret.