Giv dit hus’ facade nyt liv

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du er i humør til nye boligprojekter, er det bare med at komme i gang. Så snart du føler dig motiveret til, at der skal ske noget, kan du lige så godt udnytte det. Der er garanteret mange steder, hvor du kan starte, men hvis ikke du har nogle idéer, kan du gøre noget ved dit hus’ facade, for det er garanteret et sted, hvor du sjældent gør noget ud af det. Det er et sted ved huset, der er nemt at glemme på trods af, at det er det første, du ser, når du kommer til huset.

Ryd op

Først og fremmest vil du allerede nå et langt stykke vej, hvis du starter med at rydde lidt op. Fjerner overskydende ting, rydder for blade og skidt, fjerner ukrudt mm.

Anlæg ny indkørsel

Hvis du bor i et ældre hus, er din indkørsel måske også begyndt at se lidt træt ud. Hvis du har en indkørsel, der virkelig kunne trænge til en kærlig hånd, er det måske nu på tide at få gjort noget ved det. Din nye indkørsel kan du f.eks. lave af nogle billige herregårdssten.

Mal dit hus

Hvis du gerne vil gå hele vejen, kan du vælge også at male dit hus i en ny farve eller opfriske den nuværende. Hvis et hus ikke er blevet malet i mange år, vil det virkelig gøre meget med en klat maling. Hvis du ovenikøbet har lagt ny indkørsel, vil du stå tilbage med et helt nyt hus nærmest.

Gør noget ud af detaljerne

Når du skal sætte prikken over i’et ved dit projekt, skal du gøre noget ud af de små detaljer. F.eks. kan du pynte op med fine krukker og farverige blomster. Du kan også tilføje et nyt, hyggeligt cafésæt, hvis du har en plads til det.