Gør din altan klar til sommer med algerens

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du en rigtig dejlig altan, som du elsker at nyde om sommeren? Når der er varmt udenfor, er det dejligt at have sit eget private rum, hvor man kan slappe af i både sol og skygge. Men når altanen har stået uberørt i flere måneder, så kan den godt være lidt træls at se på, når man endelig kommer til de dejlige sommermåneder.

Derfor kan man godt lige sørge for at få finpudset altanen og gjort den helt klar til sommer – det kan du selvfølgelig læse mere om lige her.

Gulvet skal renses

En af de ting på altanen, som især kan få et lidt trist look henover vinteren, er selve gulvbrædderne. Når man ikke har gjort noget ved dem i flere måneder, kan der begynde at lægge sig alger på dem – og så skal du selvfølgelig bruge algerens for at få det fjernet.

Du kan eksempelvis bruge algerens fra Glad Rens, som netop kan bruges til fjerne de grønne plamager, som bestemt ikke at flotte at have på sin altan. Det er altså en lille sommerrengøring, der skal til.

Planter og nye møbler?

Udover at få rengjort selve altanen med algerens, så kan man også gøre lidt ekstra ud af at gøre det hyggeligt. Du har sikkert fjernet alt fra altanen, fordi man alligevel ikke bruger den om vinteren – men disse ting skal frem igen, og du skal måske også overveje, om der er nogle møbler, som er blevet lidt triste at se på.

Derudover kan du også overveje at indrette din altan med nogle planter, da det gør den hyggeligere at være på. Det kan også være nogle krydderurter, du vælger at plante – så kan du nemlig også bruge dem til dine lækre sommerretter.