Det gør du, hvis gulvarmen ikke virker!

Det gør du, hvis gulvarmen ikke virker

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Forestil dig denne situation. Du sidder hjemme i stuen med en kop varm kaffe eller te i sofaen. Sneen falder stille udenfor og lander blødt på græsplænen, som snart er et fint dækket snelandskab. Når du træder ned fra sofaen, plejer stuegulvet at være dejlig varmt grundet gulvarmen, I fik installeret forrige år, da I alligevel skulle have lagt nyt gulv. Men pludselig er det ishamrende koldt. Hvad i alverden gør man så, når man ikke selv har nogen anelse om, hvordan man ordner vandet.

Det handler om hurtigst muligt at ringe op til en vvs installatør, da I formentlig har været ude for en frostskade, der kan forsage store skader i huset. Hvis arbejdet med at installere gulvvarmen tidligere er blevet udført af professionelle og erfarne folk, så er skaden måske ikke placeret i gulvet. Derfor skal din vvs’er måske have adgang til loftet, hvis rørene ligger ovenpå rockwoolen uden yderligere isolering. Det betyder derfor også, at de tidligere nævnte professionelle folk måske ikke var så professionelle som først antaget.
Din vvs installatør starter ganske givet med at lukke forsvarligt for vandet, så det ikke begynder at fosse ud, når det igen bliver plusgrader.Herefter kan vedkommende begynde at fejlsøge og finde frem til der, hvor rørene vil lække.

Det er vigtigt, at I reagerer hurtigt, hvis gulvet ikke længere leverer varme. Som tidligere nævnt kan det have store konsekvenser og ende ud med at koste mange tusind kroner, hvis vandskaden får lov til at løbe løbsk.
Samtidig er det også en nødvendighed at reagere hurtigt, da mange hjem har fjernet radiatorerne ved installation af gulvvarme. Derfor står hjemmet uden varme, hvis gulvvarmen står af som ved vores tænkte eksempel.

Du kan se og kontakte en professionel vvs’er her. Så er du sikker på, at du ikke oplever sådan en træls skade.