Har I også en drøm om at finde bolig på landet?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er især unge mennesker som flytter ind til storbyen, idet tilgængeligheden og den levende stemning i den alder er attraktiv. Man i takt med at mange bliver ældre og får børn, er der flere som ikke længere finder dette liv interessant. I stedet har de måske i højere grad nu fokus på at skulle passe familien, derved er storbyen og den trange plads ikke længere ideel, flere går nu derfor i stedet med en drøm om at flytte på landet, så deres børn kan nyde glæde af frisk luft og højt til loftet. Men skiftet fra storbyen til landet er ikke altid lige nemt.

 

Opsøg en landbrugsmægler

Hvis man ønsker at finde et lille landbrug, med masser af jord og derved plads til børn og dyr. Kan det være en fordel at kontakte en landbrugsmægler, idet de ofte har et stort udvalg af landbrug til salg. Herved står i nu ikke længere alene i projektet, men har også en dedikeret medallieret, som også holder alle øjne og ører åbne efter potentielle landejendomme til jer.

 

Sørg for at kontakte banken i rigtig god tid

Der er ingen situation som kunne være tænkt værre, end hvis i endelig med hjælp fra landbrugsmægleren har fundet drømmeboligen, men at den bliver solgt lige foran næsen på jer, fordi i ikke har fået godkendt jeres lån i banken i god nok tid. Derfor er det vigtigt i god tid, at opsøge banken og få arrangeret en samtale med jeres bankrådgiver, så i kan få et estimat på hvor stort et boliglån de vil kunne tilbyde jer. Herved er i også klar over hvor stort et budget i har til at købe ejendomme, og i har mulighed for samtidigt at kontakte flere banker for at se om de kan tilbyde jer et lån på bedre vilkår, med bedre renter.