Et hjem med masser af kærlighed er et godt hjem for dine børn

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Kan du ikke holde op med at kysse og kramme dit barn, så er der godt nyt, for forskning viser nemlig at det er vigtigt for dit barn at modtage så meget kærlighed, omsorg, kys og kram som overhovedet muligt.

Fysisk berøring danner dit barn

Igennem den senere tid har der været heftig debat omkring, hvorvidt børn der græder inden de skal i seng, skal have omsorg eller om de skal græde sig selv i søvn. På den ene side står forældre og siger at børn skal lære at klare sig selv, på den anden side er der forældre der mener at børn skal have omsorg. Ny forskning viser dog at børn ikke kan få for meget kærlighed og berøring fra mor og far. Det giver klogere og mere hele børn, så hvis dit barn græder inden det skal sove, så er der måske en grund til det, brug hjertet og lyt til dit barn.vi anbefaler at du læser mere om børn og baby på babymin.dk.

Det giver barnet selvværd

Et barn som får en masse kærlighed hjemmefra er også et barn som vokser op med et godt og sundt selvværd. Mange misforstår kærlighed og tror at det er forældre der gør alt for sine børn, giver dem alt hvad de peger på, men det er ikke hvad der hentydes til. Børn skal bestemt også lære at modstå nederlag og lære at klare sig selv. Men kærlighed er omsorg, at vi lytter, at vi er sammen med vores børn og ikke mindst er der for dem. Børn skal udfordres og dannes, de skal ud og prøve ting hvor det går galt og hvor de får nederlag, men vi tager stadig snakken med dem bagefter og fortæller dem at det bare er om at øve sig og blive bedre.

Det giver barnet tryghed

Kys, kram og kærlighed giver dit barn tryghed. Det giver barnet en sikker og tryg base hvor de alt kan søge hen. Har du altid skubbet dit barn væk når det har været ked af det, så skal du heller ikke forvente at barnet kommer til dig når det bliver stort og står overfor virkelige problemer i livet. Skab en tryg base hvor alle problemer kan blive snakket om og hvor i sammen finder en god løsning.