Hold en familiefest som dine gæster vil huske

fest_i_haven

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

En gang imellem kan det være rart at mødes med hele ens familie, og lave en familie kom sammen, hvor alle mødes og spise noget god mad og drikker nogle øl og noget god vin sammen, og hygger sig. 
Vi vil derfor i denne artikel komme med nogle forslag til hvordan du holder en familiefest, din familie sent vil glemme. 

Hejs et telt i haven

Hvis man har en stor have, og man vælger at holde festen i forår eller sommersæsonen, så kan et telt i haven, give et ekstra element til feststemningen. Så kan man eventuelt vælge at lave sammenskudsgilde. Det betyder at man aftaler at hver gæst tager en ret med. Så nogle tager en salat med, og nogle tager nogle varme retter med osv. Så man ikke skal stå med for meget madlavning selv.
Et andet stort hit er at hyre en slagter til at komme og lave helstegt pattegris. Her kan man ofte købe pakker, hvor de også kommer med pastasalat eller flødekartofler, og så stiller de op og rydde op igen efter. 
Det er et sikkert hit hos de fleste. 

Eventbureau kan gøre det for dig

Hvis man vil lave noget helt ekstraordinært, kan det være man skal have et eventbureau til at stå for planlægningen af ens fest. De kan via dialog med dig, lave en fest der passer til dig og dine gæster. De kan arrangere nogle helt uforglemmelige fester, som man på ingen måder, selv ville kunne arrangere. De har mange års erfaringer i netop at lave fest, om det så er til firmaer, eller private. 

De kan lave temafest, fester hjemme hos dig, eller de kan finde lokationer efter dine ønsker. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser, for hvilken type fest de kan arrangere for dig.