Holdbare brusevægge i 2020

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

En brusevæg har ofte en udsat plads i boligen! Der er mange mennesker, som bruger den og den er placeret et sted med stor færdsel. Derfor et det vigtigt at få en brusevæg, som kan holde til lidt af hvert.

En brusevæg fra FlotteBade.dk, lever helt op til de krav vi har i dag, til holdbarhed, design og praktik.

Hvad er en god brusevæg?

En god brusevæg opfylder flere formål.. Den skal selvfølgelig holde vandet ude, ved at afgrænse badeområdet, lige som den skal være holdbar, nem at rengøre og så skal den også se pæn ud, ved at være i et design, som man kan holde ud at se på i mange år.

Glas til brusevæg

Hos FlotteBade.dk finder du en lang rækker glasafskærmninger, som er fremstillet i hærdet sikkerhedsglas.. Når glasset er hærdet, bliver det utroligt holdbart, og når først brusevæggen er på plads, er den virkelig stærk.

Der findes også en række brusevægge og bruseafskærmninger, som er fremstillet i kunstglas.. Det er en plasttype, som er særdeles velegnet på steder med mange brugere, som træningscentre, sommerhuse, hoteller og vandrehjem.

Mange standardprodukter er femstillet i 5-6 mm glas, hvilket kan være helt fint. Kommer du op i en storbrusevæg på mere end 210 cm, anbefaler vi, at man går efter mindst 8 mm glas, i nogle tilfælde 10 mm. Det gør brusevæggen meget stabil og robust.

Der findes mange forskellige glastyper, fra det klassiske klare glas, til frostet glas, gråtonet glas, eller specialfremstillet glas med mønstre.

Moderne brusevæg

Moden på brusevægge i dag, går i mod enkelthed og minimalisme, men må også gerne være et fremtrædende element på badeværelset. Det ses ved de mange New York style brusevægge, med sorte, eller hvide profiler, som findes. Men også brusevægge med et minimum af profiler, er meget populære, det kan være en væg, som går fra gulv til loft, hvilket sikrer en høj stabilitet og sørger for en brusevæg, som står godt fast.