Hvilken innovation kan du bringe ind i din hverdag?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Et nyt byggeprojekt er altid spændende – både drømmene, planlægningen, undervejs i byggeforløbet og at kunne udnytte resultatet. Også nye metoder på arbejdsfløjen er det nødvendigt at have fokus på. Generelt er innovation sundt for mennesker og vores verdens udvikling.

Holdbar fundamentstøbning

Det vigtigste for at bygge med sikkerhed og vished om, at det holder, er at gøre fundamentet solidt. Det er det i Danmark populært at sikre sig med fundablokke. På arbejdsmarkedet er det i højere grad robotter, fx Kassow robots, det handler om, når man taler innovation. Skal vi tilbage til fundablokkene, kan vi først snakke om anvendelsesmulighederne. De er mange; Blandt andet benyttes fundablokke til sokkelstøbning, kældertrapper og vægopbygning. Fundablokkenes fordele er, at de er robuste og slidstærke. Det skal også tilføjes, at de altså er fleksible, og at mange foretrækker dem til at forstærke bygningsværker. De har deres eget ry som meget stærke, og det er sjældent uden årsag, at sådanne ting bliver anvendt hyppigt.

Robotteknologiens indtog

Mht. robotterne er det værd at overveje for ethvert firma at få robotter til at udføre dele af arbejdet, da de ikke skal udbetales løn og derfor nærmest er gratis arbejdskraft. Den eneste hage ved det er selvfølgelig, at de skal vedligeholdes, men det er dog overkommeligt. Robotter udmærker sig i særgrad på bl.a. lagere. De kan nemt programmeres til at løfte, køre og sætte ned igen. De kan også kontrollere kvaliteten af forskellige ting, og nogle bygges til at kunne male. Det er hurtigt mange arbejdsopgaver, der hober sig op, men som en robotmedarbejder nemt kan tage sig af fremfor en menneskelig medarbejder. Man er selvfølgelig ikke nødt til fuldstændigt at opgive den humane arbejdskraft. Som fremtiden trænger sig på, er vi bare nødsaget til at indse, vi må begynde at samarbejde med den nye teknologi i stedet for at modarbejde den.