Hvordan skal jeres kommende trægulve se ud?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har I været i gang med at se igennem diverse brochurer og kataloger med trægulve for at blive lidt klogere på, hvordan jeres næste gulv skal se ud? Det kan være, I allerede har undersøgt, om jeres nuværende gulv kan reddes. Er der tale om ægte trægulv i god kvalitet, kan det nogle gange slibes ned, så det bliver så godt som nyt igen.

Er der tale om et gulv, der er i laminat eller træ, der er slidt tyndt, er det dog ikke sikkert, det kan slibes. Så er det nødvendigt at udskifte gulvet – men det kan også være jeres måde at give jeres hjem et helt nyt udtryk på. Gulve kommer i alle afskygninger, og vælger I at lege lidt med nuancer eller mønstre, kan I hurtigt skabe noget helt nyt og dynamisk i jeres hjem. Se mere her, hvor der er alverdens eksempler på lækre trægulve.

Leg med udtrykket

Måske I primært har overvejet helt klassiske løsninger med plankegulve i lyse nuancer. Hvis jeres rum ikke er voldsomt store, kan det gøre meget at få lagt lyse gulve. Kombineret med hvide eller lyse lofter og vægge kan I skabe en fornemmelse af plads og luft i rummet, som der måske i virkeligheden ikke er – og det kan godt give lidt mere overskud, når man træder ind i rummet.

Har I til gengæld større rum eller højt til loftet, kan man sagtens være kreativ og vælge et gulv i noget mørkere nuancer, hvis det er noget, der tiltaler jer. Så kan I i stedet lege med den kontrast, der opstår, når et mørkt gulv grænser op til en hvid væg eller lyse møbler.

Samtidig kan I lege med at skabe lidt farver i rummet enten med møbler eller puder eller ved at male en væg. Mulighederne er næsten uendelige.