Hvorfor du skal skifte til et sildebensparket gulv

sildebensparket_gulv

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er blevet moderne med sildebensparket gulve, og de fås i forskellige typer og varianter. Vi vil derfor i artiklen skrive lidt om hvorfor vi mener du burde skifte dit gulv til et sildebensparket gulv.  

Massiv sildebensparket gulv 

En af de mest udbredte typer af sildebensparket er den massive, som er den helt traditionelle og stilfulde parketgulv. Gulvet monteres ved at gulvet fuldlimes. Fuldlim Anvendes indendørs, til klæbning af alle typer trægulve, massive planker, parket, præfærdige trægulve og laminat gulve.
Kan anvendes på faste og porøse undergulve, så som, mosaik, træ, spånplade, beton, opslagstavler, inklusiv gulve med gulvvarme. Du kan få det i eg, ask eller røget eg. Du kan læse mere om massivt sildebensparket her 

SELECT 

har mere spil i åretegningen. Harmonisk farvesortering, der kan forekomme enkelte lyse perleknaster på max 4 mm. Ingen splintved. 

NATUR 

levende spil i åetegning og naturlig farvesortering. Der kan forekomme små sunde knaster (max 8 mm), ingen splintved.  

RUSTIK 

er et mere naturligt og levende gulv at se på med varierende farvespil. Der vil forekomme splintved (lyse striber). Knaster kan forekomme på til max 30 mm. Et flot og levende gulv at se på. 

To lags sildebensparket gulv 

2-lags sildebensparket er en stav der er opbygget af flere lag, med et slidlag på enten 3,9 eller 5,8 mm. Man får herved at stabilt gulv som velegnet til gulvvarme Og så kommer 2-lags parket som færdigbehandlet gulv med enten lak eller olie så man slipper for slibning og støv i huset. 

XL sildebensparket gulv 

Sildebensparket i XL format er en større parketstav der virkelig fremhæver det moderne look til din bolig. De store stave på 200 mm i bredden og 1000 mm i længden, i en kraftig 2-lags udgave med 6 mm slidlag, kan monteres som svømmende oven på et underlag af naturgummi