Inspiration til væggene

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du kedelige vægge, som ser tomme ud fordi der ikke hænger noget på dem? Så får du her x tips til, hvad du kan hænge op på dine vægge, så dit hjem bliver mere hyggeligt. 

1 Maling

Hvis du maler en af dine vægge i rummet en anden farve end resten, så giver det noget helt andet liv til dit rum. Det er altså en forholdsvis nem måde at få liv i dit hjem. Husk at vælge en farve, som du ikke bliver træt af lige med det samme. 

2 Boghylde

Du kan også vælge at hænge en boghylde op på din væg. Her kan du se en boghylde, som har et flot design og som vil pynte på enhver væg. Derudover kan du have dine yndlingsbøger eller magasiner stående fremme på denne måde. 

3 Billeder

Du kan også vælge at hænge billeder op på dine vægge. Det kan være malerier, illustrationer, billeder af din familie eller noget helt fjedre. Det er virkelig noget, som sætter et naturligt præg på dit hjem. På den måde kan man se, hvad der er vigtigt for dig og hvad du går op i. Det vigtige er, at det kommer i en flot ramme, så det ser lækkert ud. 

4 Hylder

Du kan også hænge almindelige hylder op på væggen. Disse kan du dekorere med forskellige pynteting. Det kan også være billeder, som du stiller på hylden i stedet for at hænge dem direkte ind i væggen. Du kan have blomster, lys eller noget andet stående på hylden for at pynte. Det hele er med til at give dit hjem mere sjæl og gør det hele mere hyggeligt og hjemligt. 

5 Fjernsyn 

Du kan selvfølgelig ikke hænge et fjernsyn på alle væggene i dit hjem. Du kan dog hænge det op i stuen, så det sidder på væggen. Det betyder nemlig også, at det er nemmere for dig at gøre rent.