Køb helårs havemøbler

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

De fleste af os kender den gamle remse med sommer og vintertid med at sommertid er når man stiller havemøblerne frem, og vintertid er når man stiller dem tilbage. Der er dog mange fordele ved at have helårsmøbler, der kan holde til vind og vejr, så man slipper for at skulle bruge oceaner af plads på at opmagasinere sine havestole og lignende.

Der er mange, der ganske enkelt ikke har mulighede for dette, og derfor blot har deres møbler stående indenfor, da det alt andet lige kræver en del plads. Derfor står møblerne ude i al slags vind og vejr. Hvis møblerne er lavet til det, er det naturligvis ikke noget problem, men hvis ikke så nedbrydes de langt hurtigere og holder ikke så mange år, som hvis de blev behandlet, som de skulle.

Helårsmøbler i en god kvalitet koster mere end møbler der kun er lavet til at forår og sommer, da materialerne de er lavet i, i sagens natur skal være mere slidstærke. Hvis du vil have holdbar kvalitet, er du altså nødt til at betale lidt mere, til gengæld er du også sikker på, at du har dine møbler i længere tid, og de ikke ser forfærdelige ud efter en enkelt vinter udenfor.

Der findes mange forskellige muligheder når det kommer til helårsmøbler. Du kan naturligvis vælge materialer i hård plast, jern eller sten, der kan tåle alle typer af vind og vejr, men hvis træet bliver behandlet på den rette måde, kan det også modstå det meste.

Billedet her (der er lånt på Outdoordesign.dk) er et eksempel på et bord bænkesæt, der kan tåle at stå ude hele året uden at tage skade af det.