Kom helt tæt på København – find en bolig på Islands Brygge

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du været turist i København, har du måske været en tur forbi Islands Brygge, som er et skønt havneområde i centrum af København. Med både havnefront og parker, er Bryggen et fantastisk naturområde. Det er et eftertragtet område, da det siges at kunne tilbyde alt hvad en lejer er på udkig efter. Natur, kultur, institutioner, shopping og meget mere. Udforsk Bryggen og se om det er noget for dig.

Bryggens udvikling

Islands Brygge kaldes ofte bare for “Bryggen” af de lokale. Den første del “Island”, siges at referere til de skibe der skulle til Island, som ofte lagde til i denne del af byen. Førhen har der været mange fabrikker på Bryggen, særligt på grund af industrien. Med tiden blev en del fabrikker nedlagt, og man valgte i stedet at opføre en lang række boligblokke. Nogle bygninger er helt nye, mens andre er renoverede. Derfor er der også mulighed for at finde meget variation i lejligheder på Bryggen. Det har naturligvis også indflydelse på priserne, men der er mulighed for at finde en lejlighed billigere, hvis man kan gå på kompromis med lejlighedens alder.

En populær bydel

Mange som ikke bor på Islands Brygge, tager alligevel ud til bydelen, da der er så meget at se og lave. Det kunne for eksempel være en tur i Havnebadet om sommeren, eller til en koncert i Kulturhuset Islands Brygge. De mange attraktioner og den flotte omkringliggende natur, gør at huslejepriserne for bydelen ligger i den høje ende. København er generelt kendt for at have høje boligpriser, men du bør stadig være indstillet på, at skulle lægge mange penge til husleje, hvis du gerne vil bo på Islands Brygge.

En eksklusiv fornemmelse

Hvis huslejepriserne ikke er noget problem for dig, så er der mange muligheder for at opleve den eksklusive fornemmelse i lejeboligerne. I nogle af de nyere bygninger, medfølger der mange faciliteter med lejligheden, som for eksempel store tagterrasser, træningscenter og pool. Så hvis økonomien er der til det, har du chancen for at få én af de flotteste udsigter over København. Parkering kan desuden være et problem for mange i København, men i nogle af de nyere bygninger medfølger der en fast parkeringsplads til lejligheden. Så har du altid et sted at holde. Så måske virker huslejen pebret til tider, men du får også meget eksklusivitet for dine penge.