Luk foråret ind

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Om en uge siger kalenderen, at det er forår. Vejrudsigten siger dog noget andet, og i de kommende dage er der udsigt til masser af blæst, regn og i nogen steder af landet endda snestorm, så selvom kalenderen siger at foråret er lige om hjørnet, så lugter det mere af vinter.

Hvis du lige som os, kan du dårligt vente på at det bliver forår, og bare ser frem til at haverne begynder at blomstre, bøgen springer ud, og at gråvejret og nedbøren bliver erstattet af lunere temperaturer og mere solskin.

Blomster giver forårsstemning

Du kan hjælpe foråret lidt på vej, eller i hvert fald hjælpe fornemmelsen lidt på vej, ved at få en masse blomster ind i huset. Noget af det mange af os forbinder med forår og sommer er nemlig blomster, så hvis du fylder huset med blomster og planter, bliver det lidt lettere at komme de sidste grå dage, inden foråret melder sin ankomst på et tidspunkt og udendørslamperne skal tændes.

Det er naturligvis ikke alle blomster, du kan få fat i i øjeblikket, da de naturligvis som alt andet der vokser er sæsonbestemt. En af de blomster du kan købe i hobetal lige nu, og samtidig er en af de smukkeste af dem alle er tulipaner, som mere eller mindre kan købes i alle større dagligvarerbutikker og blomsterhandlere for tiden. Derudover kan du blandt andet finde ranunkler de fleste steder, en blomst der passer perfekt til vindueskarmen, hvor tulipaner passer perfekt til mere eller mindre et hvert bord.

Køb nogle lækre nye vaser og lav en opstilling i vinduet af lidt forskellige blomster, hvilket virkelig giver liv til rummet udover at lade foråret flytte ind. Det er godt nok ikke de rigtige blomster, men se eksemplet herunder, som vi har fundet på Livingshop, hvor du også kan købe de super lækre blomster krukker/vaser fra WOUD, som er på billedet.

Billedet er fra Livingshop.dk
Billedet er fra Livingshop.dk