Lys haven op på en klimavenlig måde med solcellelamper

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Dagen når mod vejs ende, og mørket falder på. Du er dog ikke helt færdig med aktiviteterne i haven. Det kan skyldes leg, havearbejde eller blot muligheden for at få noget frisk luft. De fleste bryder sig dog ikke om at stå alene i tusmørket. Derudover er det svært at finde vej mellem redskabsskuret og huset.

Bekæmp mørket ved hjælp af solcellelamper, der sørger for at hjælpe dig med at orientere dig i mørket. De soldrevne lamper er med tiden blevet mere og mere populære, da de giver dig et hav af muligheder i forhold til belysning.

Design belysningen efter dit behov

Soldrevne lamper fås i alle former, størrelser og lysskær. Det er blot op til dig at tænke over, hvor du mangler belysning. Er det i indkørslen, ved gangstien i haven eller på væggen ved hoveddøren? Den soldrevne løsning giver dig stor fleksibilitet, da placeringen ikke er afhængig af strømstik eller meterlange ledninger.

Derudover kan nuancerne i belysningen variere. Derved kan man have en blød belysning ved hoveddøren og have en mere skarp belysning i indkørslen.

Mange gør brug af solcellelamper med sensor. Det skyldes, at man bruger belysningen på steder, hvor der ikke vil være anden belysning end det. Lamper med sensor behøver ikke at generere nær så meget strøm i løbet af dagen, da de blot lyser op, når det er nødvendigt.

Solcellelamperne kan også sagtens rykkes rundt på. Hvis du skal bruge en lampe et sted, hvor der er en anelse mere skygge, så fortvivl ikke! De fleste soldrevne lamper har en strømbesparende tilstand, sådan man stadigvæk får lys til de afsides steder.

Tænk på klimaet og din økonomi

Det er en aktualitet, at klimaet fylder mere og mere på dagsordenen. Om du er klimaaktivist eller ej, så hjælper soldreven belysning dig med at få en bæredygtig belysning. Et lille skridt mod en bæredygtig verden.

Udover at hjælpe klimaet hjælper du din egen økonomi. De soldrevne lamper kræver nemlig ikke tilførsel af strøm. De passer sig selv og sørger for, at din have altid har den belysning, som du har brug for. Du kan derfor bekymringsfrit anskaffe dig adskillige soldrevne lamper, uden det vil komme til at mærke dig synderligt på pengepungen.

Gør dig selv og din have en tjeneste med solcellelamper

Selv til de mindste haver og gangstier kan belysning gøre en verden til forskel – og så endda en grønnere verden! Du kan finde adskillige soldrevne lamper, der passer netop med det udtryk, som du ønsker at signalere med dit hus og din have. Her kan du blive inspireret af et stort sortiment af solcellelamper.

Den bæredygtige belysning vil på sigt give dig flere penge mellem hænderne. De sparede penge kan du eventuelt investere i din have. Med den rette belysning kan du sørge for, at selv de mørkeste dele af haven kan bruges til leg, havearbejde og muligheden for at få noget frisk luft.