Mangler du en ny gaderobe? Kig med her

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Du er gået i gang med projektet ”find den nye gaderobe”. Du har måske også allerede fundet ud af, at dette faktisk ikke er en så nem opgave, som du måske troede. Det kræver en del søgninger og en del besøg ude i forretningerne, hvis du vil være helt sikker på dit valg. Der findes mange forskellige gaderober, og når du ikke i forvejen har en idé om, hvad det skal være, så mangler du i hvert fald inspiration. Her vil vi forsøge at hjælpe dig med at tage et valg ved at vise dig forskellige former for gaderober frem.

Skydedør gaderoben

Du kan nemt få en skydedør gaderobe. Den kan være ligeså lang, som du vil have den, og du kan få et langt spejl på ydersiden, så du samtidig kan se, hvordan tøjet sidder på dig. Disse skydedøre kan findes i mange forskellige designs, så det er nemt at tilpasse den sådan, så den passer ind i dit soveværelse.

Walk-in

Det kan også være, at du er mere varm på at få et walk-in closet. Det behøver ikke være enormt stort, selvom det også godt kan være det. Her har du mulighed for at gemme alt dit tøj væk, og det er en god mulighed til dig, der måske ved, at du har mange ting. Her kan du også opbevare dine sko, og fordelen er, at du i høj grad har et sted, hvor alting kan være. Det betyder, at tøjet ikke kommer til at være rundt omkring i huset og se rodet ud. Ved indgangen behøver kun at hænge jakker, som du gør brug af nu. Det betyder, at alle de andre jakker bare kan komme ind i din gaderobe, og så fylder de ikke. Normalvis vil der ikke være plads til dem andre steder end ude ved indgangen.