Mangler du lidt inspiration?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Ser stuen kedelig og tør ud igen? Passer ingen af møblerne sammen, og væggene ser utroligt tomme ud? Så er det godt, at der findes massere af plakater til stuevæggene. Indretning fortæller ALT om et hjem, så derfor skal der være meget fokus på harmonien mellem indretning og design. Alt skal passe sammen, så på den måde skal man selvfølgelig finde noget dekor til ethvert hjørne i stuen. Plakater og malerier har altid haft en plads på væggen i mange hjem, og det er en klassisk måde at give ethvert rum lidt personlighed. Se udvalget her.

Derfor er plakater en god ide

Der findes tonsvis af forskellige plakater, så der er meget at vælge mellem. Der er plakater til enhvers smag, dog er det vigtigt at man vælger en, der passer til rummets tema eller indretning. Farverne skal være de samme, og helst indenfor den samme ramme. Svært er det ikke, men man kan hurtigt lade sig rive med, siden udvalget er så rigt. Plakater på stuevæggen kan fylde både lidt og meget, men uanset hvad, så giver de et særligt pift til auraen i rummet. Det giver ikke kun personlighed, men det former også rummet, da det er et af de første ting, man lægger mærke til.

Dekoration er nøgleordet i et sammenhængende hjem

Der skal aldrig være forskel i indretningen, når det kommer til hjemmet. Det betyder, at alting skal passe sammen og matche hinanden. De tomme vægge udsmykkes med plakater, der passer ind til møblerne og gulvtæppet i hjemmet og i stuen, og det gør at folk med det samme lægger mærke til kontrasten. Det er nemt for øjet at fange. Derfor er det vigtigt, at man grundigt leder efter den rette plakat til ens eget hjem, samt altid husker at have i baghovedet hvordan den ville se ud i stuen.