Med disse tips kan du begrænse mængden af rengøring du behøver lave

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis der er noget man ikke rigtig gider at bruge sin tid på i en presset hverdag, så er det rengøring. Det er altid træls at skulle finde kluden og støvsugeren frem for at sørge for at ens hjem ikke ligner noget der er løgn hver evig eneste dag. Men der er selvfølgelig en række ting man kan gøre for at begrænse den mængde af rengøring man behøves at gøre og derfor har vi her samlet nogle tips til dig der ikke kan lide at gøre rent.

15 minutter om dagen

Det kan virke som en stor burde at man en gang om ugen skal bruge flere timer på at sørge for at hjemmet er rent. Men hvis man blot gør det til en vane bare at bruge 15 minutter på at gøre rent i hjemmet, så vil man kunne holde mange af problemerne nede. Hvis man kan gøre det til en fælles familie ting, så kan man pludselig nå rigtig meget på 15 minutter

Hold hundens hår væk

Hvis man er hundeejer, så ved man at hundehår er en af de primære årsager til at man støvsuger i tide og ude. Faktisk kan det være at man skal inkorporer endnu mere støvsugning ind i sin rutine med de 15 minutter om dagen. For hvis man sørger for at holde hundehårene til at absolut minimum, så vil de ikke samle sig i store mængder og hurtigere tiltrække både dyr og mere snavs. Det kan også være at du skal prøve jævnligt at fjerne halsbåndet og hundetegnet fra hunden og bruge de 15 minutter en gang i mellem på at børste hårene væk udenfor. Fuglene vil elsker at kunne bygge rede af din hunds hår

Der er selvfølgelig mange ting man kan gære alt efter situationen som jævnlig oprydning og færre overflader og færre ting på fladerne der kan gøre at man kan begrænse sin rengøring.