Mobiltelefonen har erstattet fastnettelefonen

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når det kommer til telefoner, er det mobiltelefonen, der er den foretrukne. Sådan er det faktisk ikke kun i Danmark, men generelt i hele verden. Det er der en grund til. Det er nemlig langt dyrere at have en fastnettelefon i sit hjem, og derfor er der mange flere der sværger til mobilteleonfne. Det betyder også, at der er mange penge at spare, hvis du bruger en mobitltelefo i stedet for en fastnettelefon, fordi fastnettelefonen simpelthen ikke bliver brugt nok. Det viser undersøgelser i hvert fald.

Bruger du din fastnettelefon, så bør du ikke opsige den

Hvis du er en af dem, der stadig har en fastnettelefon, så anbefales det på det kraftigste, at du fravælger den. Det koster dig dyrt, og du vil ikke komme til at bruge den. Ifølge statistikkerne i hvert fald. Det handler derfor i høj graf om, at du skal finde ud af med dig selv, hvor meget du bruger den. Og i nogle tilfælde vil det kunne betale sig at beholde den, men i langt de fleste tilfælde vil det ikke kunne. Og så er der egentlig bare tilbage at opsige dit abonnement, så du ikke skal betale for den. Se guide over de billigste telefoner lige nu her.

Er du derimod af den gamle skole, der stadig benytter den, så kan det i langt de fleste tilfælde betale sig at beholde den. Det er nemlig sådan, at abonnementerne til fastnettelefoner stadig er billigere. En anden løsning kan være at omstille dit fastnetnummer, så det peger over på din mobiltelefon. Det vil kunne kompensere for den manglende telefon, og du vil ikke gå glip af opkald.

Det hele handler altså i bund og grund om, at du skal beslutte dig for, hvorvidt du vil beholde din fastnettelefon eller ej. Hvis du bruger den, er det en god idé at beholde den, men hvis ikke er det en dyr udgift.