Overvejer du en bolig i udlandet?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det for mange forskellige grunde godt være fristende at købe en bolig i udlandet. Det er lige meget om det er for at flytte permanent eller du bare ønsker at have en feriebolig i et land der er lidt varmere end f.eks. Danmark er.

Hvis du overvejer at flytte permanent, er det nok noget du har haft overvejet længe. Det kan være du har fået et arbejdet i udlandet eller at du har fundet kærligheden i udlandet som du gerne vil flytte sammen med. Det kræver meget at rive alle teltplukkerne helt op og sige farvel til de venner og familie man har i her i Danmark for at flytte til et andet land. Men hvis det er det man ønsker, vil ens venner og familie helt sikkert støtte en og i disse digitale tider er det jo ret nemt at forblive forbundet og stadig have kontakt med hinanden. Du vil helt sikkert også kunne skabe en masse nye venner og et nyt netværk det nye sted du flytte hen.

Ønsker du blot af købe en feriebolig i udlandet som du ikke skal bo i størstedelen af året, er der nogle ting man kan overveje. Vil man leje det ud resten af året? Hvem skal holde øje med det mens du er væk og mange andre ting man skal overveje inden man gør det. Det vil altid være en god idé at få lavet en autoriseret oversættelse af de dokumenter der bliver udarbejdet i forbindelse med købet, dermed har du altid dokumenterne på lokalsproget og på dansk så du kan kigge i dem og forstå hvad det er der står. Det kan godt være du ikke kan få advokatbistand i Danmark da lovgivningen er anderledes. Men bare det at vide hvad der står i ens aftaler, er altid rart og noget vi klart vil anbefale dig at gøre.