Pift din bolig op til nytårsaften

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Nytårsaften nærmer sig, og det er for mange mennesker årets største fest. En ting, som man kan gøre for at festen bliver endnu sjovere, er at pynte rummene helt op, så de står helt skarpt og festligt til den store begivenhed. Man kan overordnet sige, at der er to veje at gå: Enten kan man gå den festlige vej og gå all-in på den festlige pynt eller man kan fokusere på design og det flotte og derfor geare lidt ned i forhold til bordbomberne.

Den flotte design-tilgang

Er man ikke typen, der ønsker at overdynge stuen med konfetti og bordbomber, så kan man lave stuen helt stilren og flot. En god idé er at følge en minimalistisk tilgang, hvor man fokuserer på kvalitet frem for kvantitet. Det meste af aftenen bruger man ved bordet, så derfor er det et godt sted at fokusere. Dugen spiller en stor rolle, og man kan f.eks. vælge en flot og stilren sødahl dug i den farve, der passer bedst. Et andet element er glas og tallerkener. Især flotte vinglas pryder ethvert festbord.

Den festlige tilgang

Går man ikke voldsomt meget op i design, så bør man droppe de fine duge og vinglas og i stedet pynte stuen helt op med konfetti, årstals-pynt og massevis af bordbomber. Det gør aftenen sjovere, og der er generelt en accept af, at man giver den ekstra aften til sådan en speciel begivenhed.

Gør arrangementet socialt

Uanset hvilken tilgang man vælger, så er det en rigtig god idé at gøre arrangementet så socialt som muligt. Det er sjovt og hyggeligt at hjælpes ad med både op pyntningen og madlavningen, hvis den ikke bliver bestilt udefra. Hvis tingene bliver vellykket, så kan man få en aften, som man kan tale om det meste af det efterfølgende år.