Pift Stuen Op Med Fototapet

Fototapet

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Uanset om du er til rene linjer eller sprælske farver i boligen, er nyt tapet en af de nemmeste måder at give dit hjem en makeover på. Tapet er nemlig ikke længere bare noget med savsmuld på – i dag findes der et væld af forskellige typer, og mange er lavet som en dekoration i sig selv, så du ikke behøver at kaste dig ud i vovede maleprojekter derhjemme.

Lad tapetet være et kunstværk

Fototapet er en af de nye trends, som gør det lettere end nogen sinde at få en unik og levende stue. I modsætning til de klassiske tapeter, er fototapet et kunstværk i sig selv, og der er næsten ingen grænser for, hvilke motiver du kan vælge.

Foretrækker du en enkel indretning med milde farver, kan du vælge et tapet med brædder eller mursten som motiv, som tilfører din stue kant og personlighed – og tapetet er både meget nemmere og billigere end faktisk at sætte brædder på væggen eller finde ind til de gamle mursten.

Hvis du hellere vil mødes med farver, når du træder ind i stuen, kan du kigge efter en type med blomster eller kendte motiver og personer. Klassiske billeder som Eating above Manhattan kan du altid finde, og der er også et væld af fototapeter med ikoner som Marilyn Monroe, Charlie Chaplin og Yoda.

Kun fantasien sætter grænser

Nogle af de mere interessante motiver er udsigtsbilleder fra steder som Venedig, Maldiverne og Santorini, som giver et fantastisk farvespil i stuen og sørger for, at der altid er sol og sommer – i hvert fald indenfor.

Ud over stuen er børneværelset et oplagt sted at bruge fototapet. Både Star Wars, Superman og Askepot er blandt motiverne, og der er uden tvivl noget, dit barn vil elske. Tapeterne er nemme at sætte op, så selv hvis de kun sidder på børneværelset i nogle år, er de bestemt investeringen værd.