Sådan gør du dit hjem mere personligt

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Efter en årrække med fokus på stilren, skandinavisk indretning i hvide, grå og sorte toner, er det på det seneste blevet populært at indrette sit hjem helt personligt. Ud med det, alle andre også har, og ind med det kreative og unikke. Vil du også gerne sætte dit eget personlige præg på hjemmet? Få inspiration til, hvad du kan gøre for at friske din bolig op, lige her.

Inviter farvene ind

At inkorporere farver i boligindretningen giver et frisk pust til hjemmet. Mange vælger at male eller tapetsere en eller flere vægge i et rum, hvilket kan få det til fuldstændigt at ændre karakter. Således kan du nemt skabe fængende dybde eller sjove illusioner i rummet uden at være den helt store gør det selv-type.

Du kan også starte i det små med farvede lysestager, puder, malerier eller andet. Så kan du inkorporere flere farver løbende eller fjerne nogle af dem, hvis du fortryder.

Tænk ud af boksen

Indretning handler ikke længere om at følge bestemte trends. I bund og grund handler det om at tænke ud af boksen, være kreativ og vælge lige præcis de møbler, som man bedst kan lide, og som får en til at føle sig hjemme og godt tilpas. Det giver god anledning til at tænke ud af boksen. Miks det gamle med det nye, det rå med det fine og det mørke med det lyse.

Hjælp at hente

Hvis du ikke føler dig helt hjemme i indretningsdisciplinen, er der heldigvis hjælp at hente. Line Windeløv Dragheim, der står bag siden stylemyspace.dk, er indretningskonsulent og hjælper gerne med store såvel som små opgaver. Hun har erfaring med alt fra belysning og farvesammensætning til rumudnyttelse og sammenhæng mellem hjemmets forskellige rum. Line har netop fokus på personlig indretning, og går meget op i at beboernes identitet afspejles i denne.

Leave a Response