Sådan holder du din terrasse ren

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Inden længe bliver det lunere vejr, og solen kommer til at titte frem meget oftere, end den har gjort i løbet af vinteren. Det varmere vejr betyder, at vi kommer til at tilbringe langt flere timer udendørs i solens varme. Hvis vi skal kunne nyde vejret fuldt ud, er det vigtigt at vi befinder os i rene og pæne omgivelser. Hvis der er beskidt omkring os, kan det være svært at slappe ordentligt af og slå hovedet fra og nyde tilværelsen. Derfor er det vigtigt at holde terrassen ren, så vi kan nyde udendørs frokoster og de lune sommeraftener fuldt ud.

Sådan får du rene havefliser

Når du har en terrasse med fliser, kender du helt sikkert problemet med alger, ukrudt og pletter på fliserne. En ordentlig omgang rengøring kan heldigvis gøre underværker, så du igen kan få flotte fliser. Du kan enten vælge at rense fliserne ved hjælp af tryk, eller ved at bruge knofedt. Den absolut bedste og mest miljøvenlige måde at rense dine fliser på, er ved at rengøre fliserne med vand og kost. Denne metode kan fjerne det meste skidt på dine fliser, så de bliver pæne og rene igen. Hvis du vil undgå ukrudt i fugerne imellem dine fliser, kan du vælge at bruge ukrudtshæmmende fugesand, som forhindrer ukrudtet i at gro.

Slip for cigaretskodder på fliserne

Hvis du selv ryger, eller ofte får besøg af rygere på din terrasse, kender du sikkert til problemet med cigaretskodder, som ender på fliserne. Hvis du vil undgå dette, er askebægre den bedste løsning. Et askebæger på bordet ser sjældent pænt ud, og hvis der er vind, risikerer skodderne at blive blæst ud af askebægret og ud i naturen. Derfor er det en god idé at investere i et væghængt askebæger, som kan sørge for at holde din terrasse ren. Askebægret kan hænge diskret og pænt på husmuren, og da askebægret har en indbygget affaldsbeholder, vil cigaretskodderne ende i dette. Hermed forbliver skodderne tørre og på plads i beholderen, og den udtagelige beholder gør det let for dig at tømme askebægret, når det er blevet fyldt.

Leave a Response